Workshop i plantetryk 18.marts

arrow_backTil oversigten

Få tilgængelige

Nåede du ikke at deltage i en af de populære workshops i plantetryk på Formland Spring 2023? Så er der nu endnu en chance!

Kom og lave dine egne unikke plantetryk i mit værksted. En kreativ pause, hvor du fordyber dig i botanikkens og farvernes forunderlige verden.

På denne workshop arbejder vi med friske og tørrede planter, som vi med farver og trykteknikken monotypi overfører på papir. Det kræver ingen forudsætninger at deltage - alle kan være med!

Du kommer hjem med dine helt egne plantetryk, lige til at hænge på væggen.


Prisen er 600,- kr. / 80 € og inkluderer:

• Indføring i teknikken monotypi

• Alle materialer - papir, farver og planter - til at lave 10-12 små plantetryk eller dobbelte kort

• Kaffe, the, snacks og lidt sødt

Der vil være et udvalg af forskellige planter, men du er velkommen til at medbringe dine egne friske eller tørrede blade og blomster, der kan være indenfor formatet 13x18 cm.

Vi arbejder med vandbaserede farver, der kan vaskes af tøjet. Men tag gerne en arbejdsskjorte eller forklæde med, hvis du vil være sikker.

Sted: Bomose Allé 7B, 3200 Helsinge

Start

lørdag18. markl. 10:00

Slut

lørdag18. markl. 12:30

Lokation

Pernille Folcarelli, Bomose Allé 7B, 3200 Helsinge

Eventet udbydes af:

Pernille Folcarelli

Eventet er oprettet af:

Pernille Folcarelli

Pernille Folcarelli designer og sælger kunsttryk, vægdekorationer og interiørprodukter med inspiration i botanikkens verden. Motiverne åbner vores øjne for skønheden i naturens detaljer og billederne og produkterne er er med til at skabe rolige, naturlige og harmoniske interiører .

Inspirationen kommer fra den nordiske natur, hvor Pernille samler planter, blomster og tang, som hun derefter laver håndlavede aftryk af.
Udvalgte tryk udvikles derefter til kollektioner af plakater, postkort, tekstile vægdekorationer, puder, tapeter, gardiner, bakker og servietter. Alle produkter fremstilles i

Se profil
keyboard_arrow_up