Workshop i plantetryk 1. april

arrow_backTil oversigten

Få tilgængelige

Nåede du ikke at deltage i en af de populære workshops i plantetryk på Formland Spring 2023? Så er der nu endnu en chance!

Kom og lav dine egne unikke plantetryk i mit værksted. En kreativ og afslappende dag, hvor du kan fordybe dig helt i botanikkens og farvernes forunderlige verden.

På denne workshop får du en introduktion til teknikken monotypi, hvor vi på en grafik-presse arbejder med friske planter og non-toxic farver på papir.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage - alle kan være med! Og du kommer hjem med dine helt egne plantetryk, lige til at hænge på væggen.Prisen er 1.350 kr. / 180 € og inkluderer:

• Indføring i teknikken monotypi

• Alle materialer - papir, farver og planter - til at lave ca. 8-10 plantetryk på kobbertrykspapir.

• Kaffe, the, vegetarisk frokost og lidt sødt

Der vil være et udvalg af forskellige planter, men du er velkommen til at medbringe dine egne friske planter, blomster og blade. Helst lidt flade og ikke alt for "kødfulde", da de ellers ikke kan komme gennem grafikpressen.

Medbring gerne arbejdskjorte eller forklæde. Vi arbejder med oliebaserede farver, der kan være svært at få af tøjet.

Sted: Bomose Allé 7B, 3200 Helsinge

Start

lørdag1. aprkl. 10:00

Slut

lørdag1. aprkl. 15:00

Lokation

Pernille Folcarelli, Bomose Allé 7B, 3200 Helsinge

Eventet udbydes af:

Pernille Folcarelli

Eventet er oprettet af:

Pernille Folcarelli

Pernille Folcarelli designer og sælger kunsttryk, vægdekorationer og interiørprodukter med inspiration i botanikkens verden. Motiverne åbner vores øjne for skønheden i naturens detaljer og billederne og produkterne er er med til at skabe rolige, naturlige og harmoniske interiører .

Inspirationen kommer fra den nordiske natur, hvor Pernille samler planter, blomster og tang, som hun derefter laver håndlavede aftryk af.
Udvalgte tryk udvikles derefter til kollektioner af plakater, postkort, tekstile vægdekorationer, puder, tapeter, gardiner, bakker og servietter. Alle produkter fremstilles i

Se profil
keyboard_arrow_up