Kunsten at trykke med monotypi - søndag

arrow_backTil oversigten

Kom og lav dine egne unikke plantetryk sammen med designer og plantekunstner Pernille Folcarelli. Hold en kreativ kunstpause, hvor du fordyber dig i botanikkens og farvernes forunderlige verden. På denne workshop lærer du at lave aftryk af planter og andre elementer. Pernille har alle materialer og instrukser med.

*De 12 tilmeldte, får sit helt eget unikke grafiske tryk med hjem, lige til at hænge på væggen. Mini kursus og tryk er gratis (værdi kr. 400,00)

Monotypi er en simpel grafisk trykteknik, der kun benyttes til et enkelt tryk. (Navnet monotypi kommer fra latin og betyder enkelttryk).

En trykplade påføres farve og derefter planter eller andre flade elementer, der herefter med et pres overføres til papir. Alle monotypierne bliver forskellige og hvert af dem unikt.

Start

søndag29. jankl. 15:00

Slut

søndag29. jankl. 16:00

Lokation

Workshopområde, KUNST PAUSE hal H

Eventet er oprettet af:

Pernille Folcarelli

Pernille Folcarelli designer og sælger kunsttryk, vægdekorationer og interiørprodukter med inspiration i botanikkens verden. Motiverne åbner vores øjne for skønheden i naturens detaljer og billederne og produkterne er er med til at skabe rolige, naturlige og harmoniske interiører .

Inspirationen kommer fra den nordiske natur, hvor Pernille samler planter, blomster og tang, som hun derefter laver håndlavede aftryk af.
Udvalgte tryk udvikles derefter til kollektioner af plakater, postkort, tekstile vægdekorationer, puder, tapeter, gardiner, bakker og servietter. Alle produkter fremstilles i

Se profil
keyboard_arrow_up