Henter indhold


Vores kontaktpersoner på Formland

Annette Olesen

Sælger Jylland og Fyn

Kontakt
Lis Johansen

Sælger Jylland og Nordtyskland

Kontakt
Kis Poulsen

Sælger Sjælland og Sydsverige

Kontakt

Det sker hos Speedtsberg A/S

Nyheder 22.06 2021 Malerier

Speedtsberg præsenterer en ny serie af håndmalede malerier i varme, harmoniske farver, som passer ind i ethvert moderne hjem. I sammenspil med resten af vores stilfulde boliginteriør er det let at skabe en hyggelig, varm og indbydende atmosfære. 

Nyheder 22.06 2021 Julepynt - Caya And

Caya And er et nyt medlem af Speedtsberg-familien. Hun findes i forskellige mønstre og farver og bringer den rette julestemning med sig.

Nyheder 22.06 2021 Juletextiler

Speedtsberg har til denne jul designet smukke duge, bordløbere og servietter med klassiske og traditionelle julebroderede motiver.

Nyheder 22.06 2021 Julenisser - Kaj Familien

Kaj Familien er Speedtsbergs store familie af skønne nisser. Hvert år, kommer der nye medlemmer og i år er ingen undtagelse. Nisserne fås i mange farver, mønstre og kvaliteter, så det er svært at vælge sin favorit.

Nyheder 22.06 2021 Julekugler

Vi har et bredt udvalg af smukke, dekorative julekugler i mange former, farver og designs. 

Nyheder 22.06 2021 Juletræer i metal

Speedtsbergs juletræer i metal giver et råt og anderledes look. Juletræerne findes i mange afskygninger og størrelser og er særlig fine i kombination med træmaterialer, grønt og andet rustikt interiør.

Speedtsberg A/S Case artikler

Bad Glas og lysestager

Lysestager og fyrfadsstager er designet i varme farver og fine former. Perfekt til efterårs- og vintersæsonen. Tænd lysestagerne og fyrfadsstagerne for at skabe en indbydende varm atmosfære. Mix og match som du vil. Nogle af dem kan vendes om og dermed br... Læs hele casen

Bad Julemus

To nye mus er blevet født i Speedtsberg-familien. Tvillingerne Karla og Hugo havde ikke meget styrke i deres små musearme - så når de klatrede faldt de ned fra alting, Så mor foreslog at sy en tung sæk og binde den om tvillingernes håndled. Nu var det slu... Læs hele casen

Dine muligheder med Speedtsberg A/S

Tilmeld nyhedsbrev Luk