Henter indhold


Vores kontaktpersoner på Formland

Claus Hattesen

Kontakt

Præsentationsvideo

Det sker hos Hattesens Konfektfabrik

Nyheder 12.07 2021 Jul 2021 - Æble

Lakridskonfekt med æble er også en af de nye varianter i årets juleæske. Lakridskonfekten er lavet med bagte æbler og en lille smule kanel, en varm og klassisk smag til juletiden. 

Nyheder 12.07 2021 Jul 2021 - Sort sesam

Sort sesam vender tilbage i årets juleæske. De smukke mørkegrå stykker lakridskonfekt har en dyb, ristet og næsten nøddeagtig smag. 

Nyheder 12.07 2021 Konfektfabrikkens juleæske 2021

Årets juleæske med det smukkeste grangrønne låg og med lakridskonfekt med sort sesam, mandarin og æble. 

Nyheder 12.07 2021 Jul 2021 - Mandarin

Lakridskonfekt med mandarin er den ene af de tre varianter, der er i årets juleæske. Sød og syrlig og med den smukkeste orange farve. 

Highlights 12.07 2021 Hattesens Konfektfabrik

På havnen i Ærøskøbing, har vi siden 2016 produceret lakridskonfekt efter gamle traditioner. Lakridskonfektfabrikken har over de seneste måneder haft vokseværk, og vi har fået nye store maskiner ind af døren. Maskiner, som skal hjælpe os med den fysisk hå... Læs hele opslaget

Hattesens Konfektfabrik Case artikler

Gastronomi Jul 2021 - Sort sesam, mandarin og æble

Årets juleæske fra Konfektfabrikken byder på en gammel kending og to nye smage. Vores variant med sort sesam vender tilbage, sammen med bagt æble med kanel og mandarin. Vi glæder meget til at i skal smage vores nye varianter, som vi selv synes er meget fa... Læs hele casen

Gastronomi Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik

Konfektfabrikkens tre faste æsker. Æskerne er blandet med 3 varianter i hver, lakrids - chokolade - mokka, blåbær - stikkelsbær - jordbær og citron - appelsin - passion. 

Dine muligheder med Hattesens Konfektfabrik

Tilmeld nyhedsbrev Luk