Henter indhold


Om bloggerne

Blogger Laura S. Trøstrup


Hvad bliver det spirende nye og mest spændende i foråret. Pasteller, karameller eller striber? Hvilke talenter skal jeg holde øje med og hvilke store udstillere er på messen?

Til at svare på de spørgsmål og mange andre har vi på Formland teamet op med bloggen the Sweet Spot. Laura Scheuer Trøstrup vil i den kommende måneder dele tips og tricks til det gode messebesøg, og tale med udstillere, besøgende og teamet bag messen, om hvad der gør Formland til Danmarks mest inspirerende livsstils– og designmesse.

Laura Scheuer Trøstrup står bag bloggen theSweetSpot.dk. og er aktiv Instagrammer. Hun er uddannet designer på TEKO og har en årelang erfaring som stylist, indretter og skribent på bl.a. BoligLiv. Se mere på theSweetSpot.dk og instagram.com/thesweetspotdk

 

 


Blogger Happy Mountain

 

Bag Happy Mountain står Lars Birklykke og Stine Andsbjerg; de to æstetiske soul mates, som mødte hinanden på Instagram i sommeren 2013. Et uvurderligt venskab gav anledning til at udleve en fælles drøm om at blogge, style og produktudvikle med afsæt i et maskulint univers. Navnet er en fri oversættelse og sammensmeltning af deres efternavne.
 
Se mere på www.happymountain.dk og www.happymountainstudio.dk

Tilmeld dig Formland nyhedsbrev Luk