Cases

ALTUM

arrow_backTil oversigten

7. august 2023 | Ib Laursen

ALTUM® er latin. Det betyder højvande eller tidevand. Inspirationen til ALTUM® kommer netop herfra. Fra vadehavet. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet.

ALTUM® gør det samme for dig – og giver dig en dejlig, forfrisket følelse med de rene, naturlige, nordiske urter såsom kornblomst, hyben, havtorn og kamilleblomst. Ingredienserne sammensættes nøje med stor erfaring i de enkelte urters velgørende egenskaber – og giver dig en enestående, velgørende oplevelse.

De revitaliserende ALTUM-produkter findes i 4 dufte; den naturlige Marsh Herbs, den udsøgte Amber, den friske Meadow og Golden Grass, som har en opfriskende og aromatisk, krydret duft af citrus- og orangeblomster.
Serien omfatter også duftpinde og -lys i duftene Golden Grass og Meadow.

Du finder desuden både håndklæder, børster, karklude, bakker, kurve og hylder i den lækre ALTUM-serie.

Alle produkter i ALTUM-serien er naturligvis registreret i EU, og opfylder alle gældende lovgivninger på området.

Se hele vores ALTUM-kollektion her:
https://www.iblaursen.dk/brands-altum/

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

Christina Lykke

Press Officer

Ib Laursen

På messen

Christina Lykke

keyboard_arrow_up