Cases

ALTUM

arrow_backTil oversigten

7. august 2023 | Ib Laursen

ALTUM® er latin. Det betyder højvande eller tidevand. Inspirationen til ALTUM® kommer netop herfra. Fra vadehavet. Tidevandet renser, bringer nyt liv og giver næring til hele Vadehavet.

ALTUM® gør det samme for dig – og giver dig en dejlig, forfrisket følelse med de rene, naturlige, nordiske urter såsom kornblomst, hyben, havtorn og kamilleblomst. Ingredienserne sammensættes nøje med stor erfaring i de enkelte urters velgørende egenskaber – og giver dig en enestående, velgørende oplevelse.

De revitaliserende ALTUM-produkter findes i 4 dufte; den naturlige Marsh Herbs, den udsøgte Amber, den friske Meadow og Golden Grass, som har en opfriskende og aromatisk, krydret duft af citrus- og orangeblomster.
Serien omfatter også duftpinde og -lys i duftene Golden Grass og Meadow.

Du finder desuden både håndklæder, børster, karklude, bakker, kurve og hylder i den lækre ALTUM-serie.

Alle produkter i ALTUM-serien er naturligvis registreret i EU, og opfylder alle gældende lovgivninger på området.

Se hele vores ALTUM-kollektion her:
https://www.iblaursen.dk/brands-altum/

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Velkommen indenfor i vores efterårs- og vinterkollektion, hvor du får lov at se, føle og opleve den skønne, hyggelige stemning, som efterår og vinter bringer med sig, når vi lader os sænke helt ned i sofaen svøbt i bomuld og hør - og lader den dybe indigoblå farve få plads i indretningen.
Når vinteren nærmer sig, rykker vi indendørs og sætter samvær og hygge i centrum, vi lader roen sænke sig og samler på de små øjeblikke: en morgenkaffe i stilhed, efterårets forråd i krukker, en borddækning fyldt med efterårets hygge og en aften på sofaen med en god bog.
Derfor kan du i år glæde dig til at

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

Claudia Vamdrup

Katrine Christensen

Presseansvarlig

Ib Laursen

På messen

Katrine Christensen

keyboard_arrow_up