Artikler

Wrendale Designs

arrow_backTil oversigten

17. maj 2024 | Angela B. by Scananco

Wrendale er stolte af at producere stilfulde, designledede lykønskningskort og gaver baseret på deres eget originale kunstværk af Hannah Dale. Du finder deres smukke designs og Hannahs unikke stil på tværs af et vidunderligt udvalg af kort, papirvarer, bolig- og gaveartikler.

BÆREDYGTIGHED
Som en del af deres forpligtelse til bæredygtighed vil du bemærke, at de fjerner engangsplastikemballage fra deres papirvarer og gaveartikler fremover. Vær venlig at tåle dem, da de udfaser de ældre emballagetyper til fordel for nyere og mere miljøvenlige metoder, der stadig sikrer, at deres produkter ankommer til dig i perfekt stand.

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco importerer high-end design- og kvalitetsprodukter fra otte britiske producenter. Vi har produkter til køkken, bad, hus og have, der alle har rod i den britiske tradition for design og kvalitet.
Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles.
I Danmark er vi distributør for Ulster Weavers, Christina May (The English Soap Company og KEW produkter), Elite Tins, Phoenox Textiles (Hug Rugs, Howler & Scratch m.fl.) og Bothy Threads

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Angela Bredøl

Salgsagent Sjælland

Angela B. by Scananco

På messen

Angela Bredøl

Bodil Lahm

Salgsagent Jylland og Fyn

Angela B. by Scananco

Bodil Lahm

keyboard_arrow_up