Artikler

Whiskylikør

arrow_backTil oversigten

6. januar 2023 | Westjysk Smag

Whiskylikør med mælkebøtte

Det tager ca. 3 år for os at fremstille en ægte Westjysk Whiskylikør. Vores hjertebarn, mælkebøtte likøren, får efter endt lagring, det sidste år på egefade, som har lagret lyngrøget whisky fra Stauning Whisky.

Likørens sprudlende smag af forårssødme og et twist af whisky fad, er det perfekte modvægt til mørk chokolade eller en god kop kaffe.

Flere artikler fra Westjysk Smag

Artikel er skrevet af:

Westjysk Smag

Hos Westjysk Smag vil vi gerne tilbage til de naturlige smage i vores likører og eddiker. Vi bruger lokale råvarer samt brygger uden tilsat alkohol og sulfit, og holder dermed fokus på den autentiske smag.

Vores kærlighed til naturen gør, at vi genanvender alle rester fra råvarerne og bruger det som gødning til træer og buske. Vi sætter stor pris på biodiversitet omkring gården, derfor har vi blandt andet områder i vores æblelund, hvor vi lader græsset stå.

Sloganet ’Ting Tar´ Tid’ siger alt om vores produkter. Jo længere gæringstid - des bedre smag. Likørerne fermenterer i 1,5 år og edd

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Dorte Lysgård Agerbo

Founder og ejer

Westjysk Smag

Dorte Lysgård Agerbo

Benny Agerbo

Founder og ejer

Westjysk Smag

Benny Agerbo

keyboard_arrow_up