Artikler

Vores berømte hund - Nhaan

arrow_backTil oversigten

6. juni 2024 | Heinen Delfts Blauw

Teckel Nhaan stel bliver finalist!
Skrevet af Annette O'Shea den 19. januar 2024

Ja, vi er så stolte af vores lille gravhund Nhaan! Det Delft blå stel, der centrerer sig om denne søde hund, er finalist til 2024 Tableware International Awards of Excellence. Det betyder, at deres internationale jury er blevet forelsket i denne bedårende hund, ligesom resten af Holland! Kryds fingre for, at vores kære Nhaan bliver valgt som vinder.

Heinen Delfts Blauw er finalist
Som Heinen Delfts Blauw deltager vi selvfølgelig også i denne prestigefyldte konkurrence med succes. I år er vi blevet nomineret som finalister i ikke færre end to kategorier. I "Casual Dinnerware" sektionen er Sharing Moments - Dachshund Nhaan stellet blevet udvalgt som finalist, og i "Coffee/Teaware" sektionen er vores Blauw Vouw Slow Coffee sæt blevet nomineret som finalist. Med mere end to hundrede bidrag fra hele verden er disse nomineringer en stor anerkendelse af, at Heinen Delfts Blauw skaber høj kvalitet, innovative og funktionelle Delft blå stel kollektioner.

Dachshund Nhaan stel kollektion
Nhaan er godt på vej til at blive den mest berømte hund i Holland. "Øh, hvem?" tænker nogle måske, især hvis man ikke er særlig bekendt med kendisverdenen. Jo, Nhaan. Den behårede gravhund af køkkendronningen Janny van der Heijden (jurymedlem og vært for den hollandske version af The Great British Bake Off). Hendes firbenede diva Nhaan er hurtigt ved at erobre hjertet hos mange hollændere. Ud over sin egen Instagram-konto, forsideshoots for magasiner og tv-roller i madlavningsprogrammer har denne bedårende gravhund nu også sit eget Delft blå stel, hvor hun spiller hovedrollen. Se det komplette stel her! Fra AW24 kommer der også en flot tekstilkollektion som også viser den søde Nhaan Gravhund.

Flere artikler fra Heinen Delfts Blauw

Artikel er skrevet af:

Heinen Delfts Blauw

By- Holm aps er agent for Heinen Delfts Blauw i Danmark

Hos Heinen Delfts Blauw finder du blandt andet smukke spise- og kaffestel, dekorative boligaccessories som vaser og platter, samt enkelte tekstiler til hjemmet.

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Hanne Holm

Agent

Heinen Delfts Blauw

På messen

Hanne Holm

keyboard_arrow_up