Artikler

Vi lancerer vores nye stoleserie Oblique

arrow_backTil oversigten

5. december 2022 | Hübsch A/S

Vi er stolte af at introducere vores nye Oblique stoleserie. Dna’et i Hübsch-brandet er en kombination af kreativitet og godt håndværk. Et udtryk som tapper ind i skandinavisk designtradition, der er kendetegnet af rene linjer og en smuk enkelhed. Oblique-seriens materialer er med til at give varme til den enkle form, hvor stolens flydende overgang fra ben til ryg skaber stolenes signatur, en klart defineret kursiv, heraf navnet Oblique.

Som et kontrasterende element harmonerer stolenes runde ryg med de karakteristiske skrå linjer og byder et behageligt velkommen til ryggen. Det er et støttende element, som gør stolene rare at sidde i – også i mange timer ad gangen.  

Alt i alt har Oblique-serien et smukt og funktionelt udtryk. Et udtryk, som er tidløst frem for tidstypisk – og som bliver smukkere med tiden. Det er et udtryk, der vil blive elsket og sat pris på generation efter generation.

Stoleserien er selvfølgelig skabt af FSC®-certificeret træ. 
Vores licenskode er: (FSC®-C157880)

Flere artikler fra Hübsch A/S

Artikel er skrevet af:

Hübsch A/S

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legen

Se profil
keyboard_arrow_up