Artikler

Verdens mest miljøvenlige all-round måtter fra Hug Rugs (Phoenox Textiles)

arrow_backTil oversigten

26. januar 2023 | Angela B. by Scananco

Phoenox Textiles har gjort noget genialt. De har fundet en metode til at fremstille vaskbare dørmåtter og løbere i 100% genbrugsmateriale. Resultatet er flotte og slidstærke måtter i mange design - både farvestrålende og mere afdæmpede.
Bagsiden er fremstillet af genbrugt auto- og industrigummi, og luven på forsiden stammer fra sodavandsflasker og bomuldsbeklædning. Måtterne er lækre og bløde, suger og renser godt - og når de er blevet for beskidte, kan man vaske dem i vaskemaskinen. Det bliver ikke hverken nemmere eller mere bæredygtigt!

100% genbrugsmateriale
FANGER op til 95% støv, snavs og mudder
FREMSTILLET i UK
100% genanvendelig
Kan vaskes ved 30 °
BÆREDYGTIG LIVSCYKLUS

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco er dansk importør og distributør med britiske aner. Vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles. Vi er distributør i Danmark for Ulster Weavers, Christina May, herunder The English Soap Company og KEW produkter, samt Bothy Threads og Phoenox Textiles herunder Hug Rugs, Howler & Scratch mm.

Se profil
keyboard_arrow_up