Artikler

Velkommen til vores Autumn-Winter kollektion!

arrow_backTil oversigten

10. juni 2024 | Ib Laursen

Unika-charme og nordisk elegance

Ib Laursen byder dig velkommen til at opleve varmen og roen i vores nyeste efterår/vinter-kollektion 2024. Inspireret af den naturlige overgang til de køligere måneder har vi skabt en kollektion, der byder den hyggelige stemning indenfor.

Kollektionen er en invitation til at opleve en verden af håndplukkede detaljer, unika-charme og chik boheme-stil, alt sammen med dybe rødder i det nordiske design-DNA, som vi elsker. Der er virkelig blevet kælet for håndværket og detaljerne for at give hver eneste del af kollektionen et personligt og unikt præg.

Sæsonens farver og fokusprodukter
I denne sæson introducerer vi en beroligende og dyb farvepalette af grønne og brunlige nuancer, som smukt matcher sæsonens trendfarve - indigoblå. Den indigoblå farve, vil du opleve, forgrener sig ud i hele kollektionen på tværs af varekategorier og skaber en æstetisk fortælling gennem hele kollektionen.
Denne efterår/vinter-kollektion omfatter også håndplukket keramik, vævede pudebetræk i bomuld og hør, som findes i alverdens farvekombinationer, flettede kurve og mundblæst glas, der allesammen, og hver især, tilføjer et unikt præg til hjemmet.

Vi introducerer vores nye lysbrand, Celia
En spændende tilføjelse til Ib Laursen-familien er det nye lysbrand, Celia, hvor hyggen er i centrum. Med Celia-lys er du sikret høj kvalitet, du får en lang brændetid og et lækkert udvalg, så du kan finde lys, der matcher din personlige stil og skabe den perfekte atmosfære.

Tilgængelighed og inspiration
Efterår/vinter-kollektionen vil være tilgængelig online fra 10. juni, hvor I kan logge ind med jeres presse-login for at finde inspiration og downloade alle de lækre billeder.

Jeg håber, at I vil gå ind og nyde denne unikke kollektion og dykke ned i en verden af hygge, unika-charme og nordisk design.

Med venlig hilsen
Katrine Christensen
SoMe-og presseansvarlig
kc@iblaursen.dk

Flere artikler fra Ib Laursen

Artikel er skrevet af:

Ib Laursen

Velkommen indenfor i vores efterårs- og vinterkollektion, hvor du får lov at se, føle og opleve den skønne, hyggelige stemning, som efterår og vinter bringer med sig, når vi lader os sænke helt ned i sofaen svøbt i bomuld og hør - og lader den dybe indigoblå farve få plads i indretningen.
Når vinteren nærmer sig, rykker vi indendørs og sætter samvær og hygge i centrum, vi lader roen sænke sig og samler på de små øjeblikke: en morgenkaffe i stilhed, efterårets forråd i krukker, en borddækning fyldt med efterårets hygge og en aften på sofaen med en god bog.
Derfor kan du i år glæde dig til at

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

Claudia Vamdrup

Katrine Christensen

Presseansvarlig

Ib Laursen

På messen

Katrine Christensen

keyboard_arrow_up