Artikler

Unpolished Moments - NY AW23 Kollektion af Chic Antique

arrow_backTil oversigten

31. maj 2023 | Chic Antique A/S

Lyset svinder, bladene falder, og du er ikke i tvivl, - årstiden skifter.
Det er tid til at fordybe dig i roen i dit hjem, mens naturen maler sine fortryllende efterårsfarver uden for dit vindue. Omgiv dig med dem, du elsker, og værdsæt de upolerede øjeblikke, hvor der er plads til, at autenticitet, kærlighed og vidunderlige minder kan opstå. Vores nye efterårs-/vinterkollektion 2023 indfanger netop dette. De upolerede øjeblikke.
Vores hjem lader os vise vores upolerede skønhed, og denne kollektion vil lade dig afspejle den upolerede skønhed i dit hjem.
Med vores nye kollektion vil du opleve et dragende mørke, der trækker dig ind, fremhævet af kontrasterende, lyse elementer og gyldne nuancer. Og du vil føle naturens ynde og varme, der giver genklang i hele kollektionen.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nyeste kollektion, fyldt med unikke værker og nye Chic Antique-klassikere. Så nyd disse upolerede øjeblikke.

Flere artikler fra Chic Antique A/S

Artikel er skrevet af:

Chic Antique A/S

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Annie Karstoft

Agent Danmark - Øst

Chic Antique A/S

Annie Karstoft

Susanne Gravergaard

Agent Danmark - Vest

Chic Antique A/S

Susanne Gravergaard

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Kundeservice

Chic Antique A/S

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

keyboard_arrow_up