Artikler

Tweedmill Textiles Pure New Wool Plaider

arrow_backTil oversigten

26. januar 2023 | Angela B. by Scananco

Tweedmill er et traditionsrigt væveri i det nordlige Wales. Væveriet blev etableret for 50 år siden og er blevet kendt for dets kvalitet, innovation og pålidelighed. Tweedmill Textiles er beliggende på kanten af floden Dee ved siden af et slot i den gamle historiske by Flint. Deres tekstilhistorie kombineret med deres moderne metode har gjort dem istand til at levere inspirerende tekstilvarer og de er nu den førende leverandør af vandtæt picnicplaider i Storbritannien.

Tweedmill er tradition og fornyelse på samme tid. Samtidig med at der produceres i kendte (og gamle) mønstre og farvekombinationer, kommer der løbende nye produkter til verden, der forholder sig til de trends og modestrømninger, der råder lige nu.

Tweedmill Textiles har også et stort udvalg af vidunderlige skotskternet klan plaider.

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco er dansk importør og distributør med britiske aner. Vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles. Vi er distributør i Danmark for Ulster Weavers, Christina May, herunder The English Soap Company og KEW produkter, samt Bothy Threads og Phoenox Textiles herunder Hug Rugs, Howler & Scratch mm.

Se profil
keyboard_arrow_up