Artikler

Trendwebinar med pej gruppen 28. august kl. 13.00-15.00

arrow_backTil oversigten

16. august 2023 | pej gruppen

Bliv beriget af et skarpt og humoristisk perspektiv på din branche og de strategiske muligheder for dig og din forretning, når Louise & Eva folder sig ud !

Få en indflyvning i nogle af de vigtigste forandringer blandt forbrugerne og vigtigst af alt får du mulighed for at sparre med de mest erfarne indenfor netop forbrugeradfærd og strategiske muligheder.

Webinaret er en kombination af teori og praksis, idet begge indlægsholdere både deler viden om processer, metoder og erfaring ligesom de giver en generel trend- og forbrugsopdatering.

TID: 28. august kl. 13.00-15.00
PRIS: DKK 500,-

HVAD DU FÅR:
Uvurderlige indsigter
Nyt perspektiv
Øget beslutningskraft

Tilmeld dig her: https://www.pejgruppen.com/trendwebinar/

Flere artikler fra pej gruppen

Artikel er skrevet af:

pej gruppen

Vi er pej gruppen — et skandinavisk trend institut

Med mere end 45 år, som formidler af viden indenfor trends og forbrugeradfærd, har pej gruppen et solidt kendskab og forhold til hvad de professionelle aktører i livsstilsbrancherne gerne vil have. Derfor er pej gruppen også en alsidig og kompetent sparringspartner på både innovation, produktudvikling, strategi, lancering og markedsføring.

Den administrerende direktør og ejer af pej gruppen er Louise Byg Kongsholm (f. 1976.) I 2011 overtog hun, som datter af stifteren Poul Erik Jakobsen, ejerskabet af virksomheden og gennemførte et gener

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Louise Byg Kongsholm

Ejer, administrerende direktør, chefredaktør & trendforsker

pej gruppen

På messen

Louise Byg Kongsholm

Sussie Rasmussen

Marketing Manager

pej gruppen

På messen

Sussie Rasmussen

keyboard_arrow_up