Artikler

Tilblivelsen af vores Rekindle-farvepalette

arrow_backTil oversigten

17. marts 2023 | Hübsch A/S

Vores arbejde med farver.
- Farver er en uundgåelig del af vores brandidentitet, og arbejdet med farver har derfor længe været et vitalt element af designprocessen for de enkelte kollektioner. I tilblivelsen af Rekindle-kollektionens farvepalette har vi mixet nyt med gammelt ved at søge inspiration fra tidligere kollektioners paletter og toner samt nutidige trendfarver og tendenser.

Vores farvepalette bruges som referencepunkt og baggrund på forskellige måder gennem hele kollektionen; fra vores messestande til kataloger og lookbook, showrooms og fotostudie.

Colour Forecast - Stylist Maiken Bareuther

– ”I den kommende sæson ser vi særligt limegrøn som en af de mere interessante trend-farver. Uanset om farven sniger sig ind på en hylde, på køkken-øen eller spisebordet, så kan farven noget helt særligt; den tilføjer et element af leg og energi til ethvert rum, og så er den mester i at fange opmærksomhed og skabe en særlig begejstring og liv. Limegrøn er et perfekt valg, hvis du leder efter et farvepust i dit hjem”.

Flere artikler fra Hübsch A/S

Artikel er skrevet af:

Hübsch A/S

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legen

Se profil
keyboard_arrow_up