Artikler

SPLASH · Ikonisk klassiker fra SCHERNING københavn

arrow_backTil oversigten

16. august 2023 | SCHERNING

SPLASH DUO · Elegante øreringe med dobbelt cirkelformet vedhæng. Et flot mix af shiny guld og smukt sort porcelæn med SCHERNING's ikoniske SPLASH dekoration i blank guld.

De stilrene smykker er alle fremstillet i hånden på vores værksteder i København og Portugal. Hvert enkelt smykke er unikt og bliver nænsomt behandlet gennem hele processen, fra støbning og dekoration til brænding - alt udført i hånden.

Porcelænsvedhængene støbes i vores egne forme og gennemgår tre brændingsprocesser efter hærdning. Mellem brændingerne bliver hver del kontrolleret og finpudset i hånden. Vedhængene bliver dekoreret inden den tredje og sidste brænding. Hver smykkedel håndteres utallige gange, indtil porcelænsvedhængene er klar til at blive til unikke SCHERNING smykker.

MADE BY HAND · Treat with love and care

Flere artikler fra SCHERNING

Artikel er skrevet af:

SCHERNING

MADE BY HAND · treat with love and care

Alle SCHERNINGs smykker er fremstillet i hånden. På vores værksteder i København og Portugal forarbejdes smykkerne fra start til slut af kyndige hænder.

Hvert enkelt smykke er unikt - smykkerne behandles nænsomt fra støbningen, til dekoreringen og brændingen - og alle processer foregår i hånden.

Hos SCHERNING vægter vi det gode håndværk og bæredygtighed i alle led af processen. Omhu & umage er nøgleværdier i vores smykkeproduktion.

Se profil
keyboard_arrow_up