Artikler

Sophie Allport

arrow_backTil oversigten

11. juni 2024 | Angela B. by Scananco

Siden 2007 har Sophie Allport skabt tidløse stykker til dit hjem, inspireret af de farverige ‘ins og outs’ i det daglige familieliv. Deres designs trækker på klassisk britisk arv, med lejlighedshvis Sophie Allports finurlige twist til at få et smil på læben. Sophie Allport ønsker, at denne glæde skal afspejles i alle aspekter af kundenes shoppingoplevelse.

Sophie Allport tror på livsstil for at leve, tænken er at kvalitet skal holde hele livet! Smukke prints og alligevel perfekt praktiske designs til hverdagen. Der er ægte tilfredshed i de små ting i livet - fra en kop te i dit yndlingskrus til at pynte dit bord til den særlige familiebegivenhed.

Alle deres designs er kærligt skabt af Sophie fra hendes landlige hjem i Lincolnshire. Med niveauet af håndværk og sans for detaljer, der går ind i deres kollektioner.

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco importerer high-end design- og kvalitetsprodukter fra otte britiske producenter. Vi har produkter til køkken, bad, hus og have, der alle har rod i den britiske tradition for design og kvalitet.
Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles.
I Danmark er vi distributør for Ulster Weavers, Christina May (The English Soap Company og KEW produkter), Elite Tins, Phoenox Textiles (Hug Rugs, Howler & Scratch m.fl.) og Bothy Threads

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Angela Bredøl

Salgsagent Sjælland

Angela B. by Scananco

På messen

Angela Bredøl

Bodil Lahm

Salgsagent Jylland og Fyn

Angela B. by Scananco

Bodil Lahm

keyboard_arrow_up