Artikler

Royal Botanic Gardens - KEW sæber og kropsplejer produkter

arrow_backTil oversigten

17. maj 2024 | Angela B. by Scananco

Kew Gardens er en botanisk have i det sydvestlige London, der huser de "største og mest forskelligartede botaniske og mykologiske samlinger i verden". Grundlagt i 1840, fra den eksotiske have i Kew Park, omfatter dets levende samlinger nogle af de 27.000 taxaer, der er kurateret af Royal Botanic Gardens, Kew, mens herbariet, et af de største i verden, har over 8,5 millioner bevarede plante- og svampeeksemplarer .Biblioteket rummer mere end 750.000 bind, og illustrationssamlingen indeholder mere end 175.000 tryk og tegninger af planter. Det er en af Londons største turistattraktioner og er et verdensarvssted.

KEW’s kollektioner af sæber, håndcreme, pumpe sæber mm.
De bruger genanvendelige flaske- og skovmasseetiketter. Ikke testet på dyr, veganvenlig og fri for parabener, SLS og SLES. Håndcremerørene i aluminium er ikke kun smukt dekorerede, men er et mere bæredygtigt alternativ til plastikhåndcremeemballage. Aluminium er meget bedre end plast på så mange måder, begyndende med dets genanvendelighed. Næsten 75 procent af alt det aluminium, der nogensinde er produceret, er stadig i brug i dag.

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco importerer high-end design- og kvalitetsprodukter fra otte britiske producenter. Vi har produkter til køkken, bad, hus og have, der alle har rod i den britiske tradition for design og kvalitet.
Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles.
I Danmark er vi distributør for Ulster Weavers, Christina May (The English Soap Company og KEW produkter), Elite Tins, Phoenox Textiles (Hug Rugs, Howler & Scratch m.fl.) og Bothy Threads

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Angela Bredøl

Salgsagent Sjælland

Angela B. by Scananco

På messen

Angela Bredøl

Bodil Lahm

Salgsagent Jylland og Fyn

Angela B. by Scananco

Bodil Lahm

keyboard_arrow_up