Artikler

Rengøringstræning med Humdakin

arrow_backTil oversigten

12. januar 2023 | Humdakin

Humdakin afholder søndag d. 29 januar
2023 et presseevent á 30 minutter, hvor der
serveres champagne og uddeles goodiebags.


Siden 2016 har Humdakin produceret moderne rengøringsprodukter, der er simple at bruge, effektive og skånsomme mod huden. Alt sammen med en ansvarlig, allergivenlig og passioneret tilgang til rengøring. Baseret på mottoet:
’Organisering, rengøring og styling’, er Humdakins produkter æstetiske og elegante, så de kan stå fremme og indbyde til vedvarende rengøring. Så forbrugeren holder rent, frem for at gøre rent.

Igen i år er Humdakin ligeledes at finde på Formland, for 7. år i træk. Denne gang præsenterer Humdakin Spring/Summer 2023 nyheder. Kollektionens historie udspringer fra oplevelserne og fornemmelsen af at være i et klassisk vandkants beliggende dansk sommerhus. Inspireret af naturen på og omkring den danske kyst har grundlægger Camilla Schram haft et specielt fokus på sommerhusfornemmelsen, der kulminerer med den helt særlige stemning man finder på de danske badehoteller.

Hotelfølelsen udmunder i kåber, slippers og natbriller i smukke sommerlige prints i luftige og lette materialer. I kollektionen finder du blandt andet krukker, skåle og serveringsbrætter i rå og elegante materialer som glas og træ. Humdakin udvider desuden sin populære terrazzo-serie med nye produktkategorier.

Udover Spring/Summer 2023 nyheder præsenterer Humdakin
klassikere og musthaves til ethvert hjem.
Vi glæder os til at se dig på stand 5130, hal 1.

Flere artikler fra Humdakin

Artikel er skrevet af:

Humdakin

Med en mission om at inspirere hele verden til at holde rent, lancerede Camilla Schram i 2016 livsstilsbrandet Humdakin.

Hos Humdakin er der fokus på 5 centrale ting: effektive produkter, allergivenlige formularer, miljø, rene dufte og smukt design, der alle går igen i alt hvad vi laver. Derfor finder du ansvarlige rengørings-, pleje- og husholdningsprodukter, hvor der ikke er gået på kompromis med effekt, ingredienser og det smukke udseende.

Se profil
keyboard_arrow_up