Artikler

PAELLA - Ja tak!

arrow_backTil oversigten

16. august 2023 | Casa Jada

Så er de her endelig!

Produkterne til den perfekte paella finder du hos Casa Jada Gourmet.

Vi har fundet de bedste og mest eksklusive paellaris, der sikrer dig et godt resultat hver gang, idet de er nemme at arbejde med, har det "rigtige bid" og smager himmelsk.

Dertil hører varme og lækre krydderier. Derfor har Casa Jada Gourmet lavet et kryddermix "Paella-Mix - smoked hot and sweet", som er et all-round krydderi til paella.
Kig ind og hør meget mere om krydderierne, hvor vi finder dem og hvordan vi når frem til den rette sammensætning.

Med til den dybe umami-smag hører ansjoseddiken. Den er uundværlig i paella, såvel som mange andre retter, hvor man ønsker at tilføre umami på en helt naturlig måde.
Dens kvalitet er uovertruffen, hvilket nogle af de bedste kokke i Danmark allerede har fundet ud af.
Lad dig ikke gå forbi denne lækkerhed!

Vores udvalg af Ekstra Jomfru Olivenolie i paellaen er stort. Kom og få inspiration og en snak om, hvilken der passer bedst ind i din smag.

Endelig har vi de helt autentiske pølser fra en slagter i Sydspanien. Vi bruger patateraen til vores sofrito, fordi den netop har den dybde vi er på jagt efter, når vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for paellaen.
Dernæst er der den uundværlige chorizo med den helt rette mængde af fedme, samtidig med at den bevarer den delikate smag og charme, som kun en spansk chorizo kan bryste sig med.

Og opskriften er naturligvis ingen hemmelighed!

Flere artikler fra Casa Jada

Artikel er skrevet af:

Casa Jada


"Lad hyggen være fremtidens minde"
Casa Jadas hjerte ligger i Spanien. Vi importerer det skønne håndforarbejde og håndmalede keramik, som vi er meddesignere af, men vi importerer også spanske specialiteter i meget høj kvalitet.
Vi udvælger vores specialiteter med omhu og produkterne er håndlavede eller håndforarbejdede. På den måde sikrer vi en høj kvalitet, men vi sikrer også "smagen af tid".
Du finder autentiske specialiteter fra Spanien hos Casa Jada; Danmarks (nok) bedste spanske oliven, ekstra Jomfru olivenolie, sorte hvidløg, sorte citrusfrugter, tapenader, eddiker, olivenmarmelad

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Peter Christensen

Ejer

Casa Jada

Peter Christensen

Mette Christensen

Ejer

Casa Jada

Mette Christensen

keyboard_arrow_up