Artikler

Ny SS23 Kollektion fra Hübsch | Bliv forelsket igen!

arrow_backTil oversigten

6. december 2022 | Hübsch A/S

Den nye SS23-kollektion fra Hübsch handler om at genoplive glæden til dit hjem, dine personlige ejendele og dit personlige rum. Rekindle Kollektionen handler om at finde optimismen frem og finde nye måder at skabe forandring på. Derfor præsenterer brandet til denne sæson et miks af gamle og nye produkter, der i harmoni har et let og legende udtryk og masser af glædesfyldte farver. Kollektionen emmer af håb og forener det gamle med det nye og opfordrer til at vække venskaber, hyggelige selskaber og dit hjem til live igen.

Amare - Ny keramikserie til bord og kontor. Efter to år med begrænset adgang til sociale aktiviteter i hjemmet er en af de store indretningstendenser at skabe rum for hyggelige sammenkomster, fællesspisning og familiefrokoster. Det at have venner og familie på besøg er tilbage, og det smitter af på den måde vi indretter os på. Til formålet lancerer Hübsch en spritny farverig keramikserie, som er skabt til kontoret, køkkenet og spisebordet.”I vores nye keramikserie har vi haft fokus på funktion. Først og fremmest var målet at skabe et stel, som fungerer i hverdagen. Det vil sige, at stellet er velegnet til opvaskemaskinen, og det kan både komme i ovn og mikrobølgeovn. Vi er også inspireret af 70’ernes blanke overflader, som kommer til udtryk i glasuren, hvor vi har gået efter et helt rent udtryk uden effekter. Amare seriens farver er en blanding af en blød skandinavisk palet med kontrasterende farveindspark, som gør, at du kan dække dit bord med et superpersonligt udtryk”, forklarer Designansvarlig Lotte Knudsen.

Amare betyder at elske på italiensk. Og med dette navn understreger brandet en frihed til at omfavne ikke blot en personlig stil, men også det at omgive sig med familie og venner omkring no-fuss måltider i fællesskabets ånd. Amare-stellets formsprog taler sig ind i brandets DNA, hvor der er fokus på kombinationen af farver og et simpelt, organisk udtryk. Bordserien består af frokosttallerkner, middagstallerkner, desserttallerkner i tre farvevarianter og et sæt med en tofarvet kop og underkop også i tre farvekombinationer. Serien indeholder også multifunktionel opbevaring til måde køkken og kontor.

Moment og Raw – et skandinavisk sofasæt. Denne sæson introducerer Hübsch også en klassisk sofaserie, Moment, som har alt, hvad en klassisk sofa indebærer. Et tidløst formsprog og udsøgte detaljer. Polsteret er vævet af en grå bouclé-garn med en regelmæssig loopstørrelse, som giver en twist til den ellers klassiske grå farve. De fine trædetaljer på sofaens ender er skabt af FSC®-certificeret træ og giver et moderne udtryk, som vil blive elsket af generationer. Sofaens høje ryg, komfortable skum, samt størrelse omfavner hele kroppen og giver en behagelig siddekomfort. Sofasættet Moment består af en 3 personers og 2 personers model, som sælges hver for sig.Til at forkæle Moment-sofaerne introducerer Hübsch to borde, et kvadratisk sofabord og et rektangulært sidebord, som både indrammer og komplementerer sofaerne. Raw-bordene er skabt af en smuk marmorplade af naturmateriale og FSC®-certificeret træ.

Vores FSC®-licenskode er (FSC®-C157880)

Strålende lamper og tidløst boligtilbehør. Der er ingen Hübsch-kollektion uden lamper og boligtilbehør. Og Rekindle Kollektionen præsenterer ikke mindre end én, men fire vidunderlige og finurlige lamper med en detaljerigdom på både farver og teknik. Lamperne passer smukt til både brandets eksisterende produkter samt det nye alt det nye boligtilbehør. Rekindle Kollektionen introducerer en række vaser i farvet tekstureret glas, polstrede pufs på hjul og en serie af opbevaringskurve flettet af bananblade og rattan. Brandet introducerer også tilføjelser til deres store udvalg af træmøbler i FCS®-certificeret træ, bl.a. en populær kending i en nye størrelse – Herringbone Skoskab, der kommer i en større størrelse, og en lille hylde i træ med tre hylder til udstilling af kaffekopper. Et grafisk udtryk er også til stede i kollektionens to nye puder, Agenda Cushions, samt en ny serie af vidunderlige stribede og ternede viskestykker i det skønneste farver.

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legende designfortælling. En fortælling hvor funktion, modige farvevalg og komplementerende kontraster smelter sammen i smuk harmoni. En fortælling, som siger: Where Happiness Lives.

Flere artikler fra Hübsch A/S

Artikel er skrevet af:

Hübsch A/S

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legen

Se profil
keyboard_arrow_up