Artikler

Ny Minikollektion: Colour Revival

arrow_backTil oversigten

16. august 2023 | Hübsch A/S

Ny sæson, nye farver: I denne sæsonbetonede minikollektion inviterer vi dig til at opleve magien ved genfortolkede favoritter. Træd ud over det velkendte, og gå på opdagelse i vores farverige nyfortolkninger.
Hos Hübsch tror vi på, at farver er i stand til både at fortælle historier og vække minder; de giver mening til vores omgivelser, hvem vi er, og hvad vi holder kært.

Denne sæson fortsætter vi med at udforske vores bestsellere ved at blande velkendte designs med nye kombinationer af farver og toner. Vi glæder os til at introducerer en ny række af bløde tekstiler og fængslende boligtilbehør, der vil glæde dine sanser. Forestil dig vores smukke Umber-vase i elektrisk blå, den fortryllende Magic-bordlampe med en dæmpet efterårsfarvepalet, og et udvalg af nye farvekombinationer til bad og soveværelse. Som prikken over i'et har vi opdateret vores Bonbon-serie med en forførende tekstureret overflade samt en helt ny farvepalet.

Flere artikler fra Hübsch A/S

Artikel er skrevet af:

Hübsch A/S

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legen

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Mie Bloch Kristensen

Key Account Manager

Hübsch A/S

Mie Bloch Kristensen

Christina Vestergaard

Key Account Manager

Hübsch A/S

Christina Vestergaard

keyboard_arrow_up