Artikler

Ny keramikserie til bord og kontor - Amare

arrow_backTil oversigten

5. december 2022 | Hübsch A/S

Amare betyder at elske på italiensk. Og med dette navn understreger vi en frihed til at omfavne ikke blot en personlig stil, men også det at omgive sig med familie og venner omkring no-fuss måltider i fællesskabets ånd. Amare-stellets formsprog taler sig ind i vores brand DNA, hvor der er fokus på kombinationen af farver og et simpelt, organisk udtryk. Bordserien består af frokosttallerkner, middagstallerkner, desserttallerkner i tre farvevarianter og et sæt med en tofarvet kop og underkop også i tre farvekombinationer. Serien indeholder også multifunktionel opbevaring til måde køkken og kontor.

”I vores nye keramikserie har vi haft fokus på funktion. Først og fremmest var målet at skabe et stel, som fungerer i hverdagen. Det vil sige, at stellet er velegnet til opvaskemaskinen, og det kan både komme i ovn og mikrobølgeovn. Vi er også inspireret af 70’ernes blanke overflader, som kommer til udtryk i glasuren, hvor vi har gået efter et helt rent udtryk uden effekter. Amare seriens farver er en blanding af en blød skandinavisk palet med kontrasterende farveindspark, som gør, at du kan dække dit bord med et superpersonligt udtryk”, forklarer Designansvarlig Lotte Knudsen.

Efter to år med begrænset adgang til sociale aktiviteter i hjemmet er en af de store indretningstendenser at skabe rum for hyggelige sammenkomster, fællesspisning og familiefrokoster. Det at have venner og familie på besøg er tilbage, og det smitter af på den måde vi indretter os på. Til formålet lancerer vi en spritny farverig keramikserie, som er skabt til kontoret, køkkenet og spisebordet.

Flere artikler fra Hübsch A/S

Artikel er skrevet af:

Hübsch A/S

Med en drøm om at skabe et unikt interiørbrand blev Hübsch grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger and Daniel Henriksen. Visionen var både at skabe glædesfyldte produkter til passionerede indretningsbevidste, men også en virksomhedskultur, hvor medarbejderne har det godt. Derfor er ordet glæde dybt forankret i brandets DNA. Brandets tilgang er en dyb tro på, at hvis man omgiver sig med smukke produkter og gode mennesker, så opstår glæden naturligt. Brandets ’look and feel’ indkapsler en eksperimenterende æstetisk tilgang til materialevalg og farvekombinationer i en distinkt og legen

Se profil
keyboard_arrow_up