Artikler

Nostaligia - NY XMAS23 Kollektion af Chic Antique

arrow_backTil oversigten

8. marts 2023 | Chic Antique

Et juletræ pyntes ikke blot med kugler og lys…Det pyntes med kærlighed, traditioner, minder, ønsker – og nostalgi.
Vi omfavner den nostalgiske følelse denne jul, og vores nye XMAS 2023-kollektion vil fylde dit hjem med ro, skønhed og et lille glimt af de magiske barndomsminder – og den jul du plejede at kende, og elske. Den nye kollektion er her, og vi kalder den Nostalgia.
I en julekollektion, der er større end nogensinde før, vil du forelske dig i en overflod af nye varer med et strejf af traditionel jul – messing, dybe toner af rød og velkendte figurer. Du vil også møde florlette, boheme juledrømme, med lyse nuancer og naturlige elementer. Fælles for alle nyhederne er de små, særlige detaljer, der sætter den helt rigtige stemning.
For mange tilhører indbegrebet af julenostalgien, juletræet. Det gør det for os. Og netop derfor har vi lagt ekstra meget kærlighed og fokus på at lade juletræet stråle – ud til hvert et hjørne i dit hjem!
Tag godt imod vores nye julekollektion, tag imod julestemningen – og tag imod
Nostalgia

Flere artikler fra Chic Antique

Artikel er skrevet af:

Chic Antique

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Annie Karstoft

Agent Danmark - Øst

Chic Antique

På messen

Annie Karstoft

Susanne Gravergaard

Agent Danmark - Vest

Chic Antique

Susanne Gravergaard

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Kundeservice

Chic Antique

På messen

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

keyboard_arrow_up