Artikler

Lyset vender tilbage

arrow_backTil oversigten

21. december 2022 | Trademark Living A/S

Igen i år, bliver du på Trademark Livings messestand præsenteret for et overdådigt udvalg af nye pendler og væglamper.

Oplev blandt andet den nye ’Donatello’ loftslampe, der med en spændende fusion af ovalt og heksagonalt formsprog uden tvivl vil drage din opmærksomhed.

På messen vil du ligeledes kunne se den cylinderformede Jonah-serie, som kommer i flere forskellige størrelser. Jonah kan fås med en mørkmarmoreret eller messingfinish, som i kombination med formsproget, får lampernes udtryk til at balancere mellem det eksklusive og det industrielle look.

Foretrækker du derimod det uforbeholdent rå og industrielle look, så er Trademark Livings sortiment af rustikke loftslamper ligeledes blevet udvidet med en ny, patineret trio. Elin, Hilary og Denice hedder de seneste tilføjelser, som hver især emmer af rustikhed.

Oplev alt dette og meget mere på stand: J7138

Flere artikler fra Trademark Living A/S

Artikel er skrevet af:

Trademark Living A/S

Trademark Living er en dansk møbel- og interiørvirksomhed, der med stor kærlighed til genbrug og bæredygtige materialer skaber helt unikke interiørløsninger.

Der er en særlig rustikhed i Trademark Livings produkter, fordi de ikke laves på samlebånd. Vores indiske leverandører producerer delvist maskinelt og delvist handmade, så produkterne bliver aldrig 100% ens – og det er dét, som skaber vores helt særlige udtryk.

Vi synes ikke, at produkterne behøver være snorlige – det bliver for kedeligt. Vi kan lide, at hvert produkt er sit eget. Måske skaber det forhindringer undervejs, men det sk

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Sandie Cully

Salgskoordinator / Interiørkonsulent

Trademark Living A/S

På messen

Sandie Cully

Annette Kjær Thormann

Indehaver

Trademark Living A/S

På messen

Annette Kjær Thormann

Jan Thormann

Indehaver / Konceptansvarlig

Trademark Living A/S

På messen

Jan Thormann

keyboard_arrow_up