Artikler

Luksuriøst læder i din indretning

arrow_backTil oversigten

26. april 2023 | Trademark Living A/S

Læder har altid været en vigtig bestanddel i Trademark Livings udvalg af møbler. Og denne sæson er ingen undtagelse. Til Formland AW23 messen introduceres denne lækre industrielle bænk med klarlakeret jernstel og brun læderhynde. Under bænken er der en praktisk opbevaringshylde i perforeret jern til sko, eller evt. en kurv med huer og vanter eller andet, du ønsker at gemme væk. Læderbænken er helt perfekt i entréen, men kan sagtens bruges andre steder i indretningen også.

Puffer – et multifunktionelt møbel

Er du til hygge, komfort og afslapning i din indretning, er en puf helt uundværlig. Disse skønne puffer har et originalt og sofistikeret udtryk med deres enkle design og fletmønster på toppen. Det mørkebrune læder giver pufferne et eksklusivt look og læderet bliver kun flottere med tiden. Pufferne kan bruges som ekstra siddeplads eller en behagelig fodskammel. Desuden kan du bruge begge disse puffer som et praktisk og eksklusivt sidebord. Bare sæt en bakke oven på puffen, et voila!

Flere artikler fra Trademark Living A/S

Artikel er skrevet af:

Trademark Living A/S

Trademark Living er en dansk møbel- og interiørvirksomhed, der med stor kærlighed til genbrug og naturlige materialer skaber helt unikke interiørløsninger.

Der er en særlig rustikhed i Trademark Livings produkter, fordi de ikke laves på samlebånd. Vores indiske leverandører producerer delvist maskinelt og delvist handmade, så produkterne bliver aldrig 100% ens – og det er dét, som skaber vores helt særlige udtryk.

Vi synes ikke, at produkterne behøver være snorlige – det bliver for kedeligt. Vi kan lide, at hvert produkt er sit eget. Måske skaber det forhindringer undervejs, men det skab

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Sandie Cully

Salgskoordinator / Interiørkonsulent

Trademark Living A/S

Sandie Cully

Annette Kjær Thormann

Indehaver

Trademark Living A/S

Annette Kjær Thormann

Jan Thormann

Indehaver / Konceptansvarlig

Trademark Living A/S

Jan Thormann

keyboard_arrow_up