Artikler

Løft siddekomforten til nye højder

arrow_backTil oversigten

13. december 2022 | Trademark Living A/S

Oplev den skønneste fusion af komfort og design, når Trademark Living introducerer den seneste udvidelse til vores enestående sortiment af stole betrukket med læder. Kollektionen består af både nye designs samt velkendte klassikere med nye sædehøjder.

Icon når nyt niveau

På Formland 2023 får du som en af de første, mulighed for at prøve en højere udgave af den populære Icon stol – kendt for sin luksuriøse siddekomfort. Stolens eksklusive design er stadig det samme, men den nye sædehøjde gør stolen særligt egnet som barstol eller til et bord med et højt stel.

Icon er dog ikke alene om at have fået en ny variant, som rykker siddeoplevelsen til de højere luftlag. En ny udgave af Helen loungesofaen kan derfor også opleves, når du kommer forbi stand nr: J7138.

Flere artikler fra Trademark Living A/S

Artikel er skrevet af:

Trademark Living A/S

Trademark Living er en dansk møbel- og interiørvirksomhed, der med stor kærlighed til genbrug og bæredygtige materialer skaber helt unikke interiørløsninger.

Der er en særlig rustikhed i Trademark Livings produkter, fordi de ikke laves på samlebånd. Vores indiske leverandører producerer delvist maskinelt og delvist handmade, så produkterne bliver aldrig 100% ens – og det er dét, som skaber vores helt særlige udtryk.

Vi synes ikke, at produkterne behøver være snorlige – det bliver for kedeligt. Vi kan lide, at hvert produkt er sit eget. Måske skaber det forhindringer undervejs, men det sk

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Sandie Cully

Salgskoordinator / Interiørkonsulent

Trademark Living A/S

På messen

Sandie Cully

Annette Kjær Thormann

Indehaver

Trademark Living A/S

På messen

Annette Kjær Thormann

Jan Thormann

Indehaver / Konceptansvarlig

Trademark Living A/S

På messen

Jan Thormann

keyboard_arrow_up