Artikler

Kunsten at gribe øjeblikket

arrow_backTil oversigten

13. december 2022 | Verksted | Lille Starut

Forældreskabet undergår en kæmpe stor udvikling i disse år.
Med muligheden for at udkomme med egne billeder og tekster på sociale medier,
er fotoalbummet rykket ud på internettet, og vi deler ikke kun billeder af vores allernærmeste med familien. Vi deler dem med venner og kolleger, og vi bruger dem til at skabe det billede af os selv som vi ønsker at tegne.
Æstetik har en kæmpe stor værdi i sig selv.
Særligt moderskabet har kronede dage på de sociale medier, og hos Verksted er vi fulde af glæde over den tendens der er til at hylde forældreskabet og sætte fokus på flatterende såvel som mindre flatterende sider af en tid i livet, der er fyldt med udfordringer og valg, gode og intense stunder.

Med det virtuelle fotoalbum dokumenterer vi ivrigt vores børns udvikling, og Verksted har selvfølgelig skabt et smukt og bæredygtigt alternativ til de efterhånden velkendte milepælskort.
Vores milepælskort er skabt i bæredygtigt bambus, og passer perfekt ind i den nordiske, enkle stil. Bambusmaterialet har et eksklusivt look og vores kunder er glade for det enkle udtryk, på i ind - og udland.

Tiden går hurtigt. Ind i mellem kan det føles som om at vores børn rinder som sand mellem vores fingre. Milepælskortene er perfekte til at dokumenterer børnenes udvikling og vigtige milepæle på en personlig og æstetisk måde - online eller ej.

Vores milepælskort leveres på flere forskellige sprog, og vi glæder os til at vise jer meget mere på Formland til januar.

Flere artikler fra Verksted | Lille Starut

Artikel er skrevet af:

Verksted | Lille Starut

I år kommer Verksted sammen med det fantastiske børnebrand Lille Starut - startet af influencer Sofie Lindquist fra Hello_Sofie.

VERKSTED
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig.
Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser.

Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed.
Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs.

Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt.
Vi arbejder aktivt

Se profil
keyboard_arrow_up