Artikler

Karisma - helt sin egen

arrow_backTil oversigten

16. august 2023 | Casa Jada

Karisma - helt sin egen!

Denne nye serie fra Casa Jada Cerámic har været undervejs i et par år. Mette har gået og fantaseret om den, og udgav den så endelig i forbindelse med en mærkedag i familien.

Karisma ér helt sin egen. Den har ingen kantfarve, for den kravler som den har lyst til rundt på den lækre bund af hvid keramik med små "pisquitos".

Glasuren er mat og silkeblød, så serien får sit helt eget rolige, enkle og meget elegante udtryk.

Kig ind og hør meget mere om tankerne bag serien, farvevalget og ikke mindst - de mange muligheder der stadig er for eget præg.

Flere artikler fra Casa Jada

Artikel er skrevet af:

Casa Jada


"Lad hyggen være fremtidens minde"
Casa Jadas hjerte ligger i Spanien. Vi importerer det skønne håndforarbejde og håndmalede keramik, som vi er meddesignere af, men vi importerer også spanske specialiteter i meget høj kvalitet.
Vi udvælger vores specialiteter med omhu og produkterne er håndlavede eller håndforarbejdede. På den måde sikrer vi en høj kvalitet, men vi sikrer også "smagen af tid".
Du finder autentiske specialiteter fra Spanien hos Casa Jada; Danmarks (nok) bedste spanske oliven, ekstra Jomfru olivenolie, sorte hvidløg, sorte citrusfrugter, tapenader, eddiker, olivenmarmelad

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Peter Christensen

Ejer

Casa Jada

Peter Christensen

Mette Christensen

Ejer

Casa Jada

Mette Christensen

keyboard_arrow_up