Artikler

Kan selv, vil selv!

arrow_backTil oversigten

6. december 2022 | Verksted | Lille Starut

Vil selv, kan selv!

Som virksomhed i 2022 skal vi tage stilling til bæredygtighed.
I flere af vores artikler her på vores Formland profil kan du læse mere om vores værdier og tiltag på området.

Hos Verksted dækker bæredygtighedsbegrebet over mere end miljøhensyn. Naturligvis uden at gå på kompromis med netop dét.
Som en virksomhed, der designer og producerer interiør til børn og deres voksne, er det naturligt for os at værne om de værdier, der udspringer af familien. Bevidstheden om at hverdage er dem, der er flest af i livet, understreger vigtigheden af tid og nærvær og prioriteringen af det. Dét er også bæredygtighed.

Det bæredygtige familieliv har aldrig været vigtigere end nu, hvor vi har mere travlt end nogensinde og hvor forventningerne til børn såvel som voksne er højere end tidligere.

For os som børnefamilie er det afgørende at skabe rammer i hverdagen, der giver mest muligt plads til nærværet og de stunder, som betyder allermest. Ofte kræver det en vanskelig balancegang at give rum og plads til disse stunder, når hverdagens realiteter som oprydning, madpakker og vasketøj også må passes.
Vi oplever at det er de små ting, der virker.

Sofie, der er direktør i Verksted, har i udviklingen af vores oprydningstags trukket på erfaringer fra hendes faglige baggrund. Som ergoterapeut ved Sofie en masse om trivsel hos børn og voksne, og har brugt sin ergotereapeutiske viden til at skabe et produkt der gør hverdagen lidt nemmere, men vigtigst af alt - giver børnene en tro på sig selv, at de kan selv og at de er respekterede for lige præcis dem de er, og det de bidrager med til familien.

Vi vil ikke påstå at vores oprydningstags sikrer et altid skinnende rent og rydeligt hjem. Det er heller ikke intentionen.
Intentionen bag oprydningstagsene er, at give børnene selv mulighed for at deltage i familiens daglige rytme, hvilket øger deres selvværd og selvbillede.
Som det altid er med Verksteds podukter er tagsene skabt med øje for praktik såvel som æstetik.
produktet fremstår i et rent, nordisk udtryk og er skabt i bæredygtigt bambus.

Vi glæder os til at vise jer vores oprydningstags på Formland!

Flere artikler fra Verksted | Lille Starut

Artikel er skrevet af:

Verksted | Lille Starut

I år kommer Verksted sammen med det fantastiske børnebrand Lille Starut - startet af influencer Sofie Lindquist fra Hello_Sofie.

VERKSTED
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig.
Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser.

Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed.
Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs.

Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt.
Vi arbejder aktivt

Se profil
keyboard_arrow_up