Artikler

In Full Bloom - NY SS24 Kollektion af Chic Antique

arrow_backTil oversigten

19. juni 2024 | Chic Antique A/S

Intet kan helt sammenlignes med den blomstrende følelse af spænding over, hvad denne kommende sommer vil bringe. Farverne vender tilbage sammen med lange, lyse dage, som du kan tilbringe med dem, du elsker.

For os betyder sommeren en kollektion af fantastiske nyheder, og vores nye SPRING/SUMMER 2024-kollektion er In Full Bloom.

Denne sæson kigger vi mod haven. Solen, farverne og den fredfyldte fornemmelse af den lune sommervind, er blevet indfanget i denne nye kollektion. Og vi tilføjer netop de møbler og det interiør, du har brug for til at skabe din egen himmelske oase.

Naturen blomstrer gennem hele vores SS24-kollektion. Og det samme gør farverne - smukt akkompagneret af lette, lyse nuancer og en naturlig varme fra flet og træ.
Byd velkommen til vores nyeste kollektion, og nyd sæsonen In Full Bloom.

Flere artikler fra Chic Antique A/S

Artikel er skrevet af:

Chic Antique A/S

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Annie Karstoft

Agent Danmark - Øst

Chic Antique A/S

Annie Karstoft

Susanne Gravergaard

Agent Danmark - Vest

Chic Antique A/S

Susanne Gravergaard

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Kundeservice

Chic Antique A/S

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

keyboard_arrow_up