Artikler

Ib Laursens Spring-Summer kollektion 2023

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Ib Laursen

Velkommen til Ib Laursens messeunivers – her kan du se, føle og opleve den skønne nye Spring/Summer kollektion! I den lyse tid, vi snart går i møde, er det det nære og det velkendte vi hylder. Der skal være plads til livsglæde, rum til at skabe nye minder og tid til eftertænksomhed. Tid er den vigtigste ressource, vi har – og det afspejler den nye kollektion også.

I dette års Spring/Summer kollektion er vi flyttet ud i haven, hvor vi kan tilbringe de varme dage i en behagelig hængestol, mens en forfriskende lemonade serveres i fine glas. Vi kan nyde en hyggelig picnic på bløde tæpper og madrasser, og en afslappende og uformel komsammen med nære venner ved et veldækket bord under åben himmel.

Når haven står i fuldt flor, skal de mange skønne blomster vandes og plejes. Der er noget særligt beroligende ved at tilbringe tid i haven, mens vi sætter planter i flotte krukker, og høster havens frugter og grøntsager – det skaber glæde at være i tæt kontakt med naturen, og det giver ro til at reflektere.

De lange sommeraftener kan vi tilbringe i et inspirerende uderum, hvor dagens oplevelser kan synke ind, mens vi synker ned i de bløde puder. Her kan vi være helt til stede og nyde nuet sammen med familien. Med lyse møbler og lamper bliver rummet ekstra stemningsfyldt, og skaber de perfekte rammer for hyggelige stunder.

Det nye Spring/Summer univers byder på masser af blomster – og glade, blide farver kombineret med beroligende pasteller. Lad dig inspirere af de mange nyheder såsom stribede tekstiler, hæklede tasker og punge i fine farver og håndlavede stager, som frembringer den helt rette forårs- og sommerstemning og skaber et perfekt samspil med den øvrige kollektion.

Rigtig god fornøjelse med kollektionen og på gensyn!

Peter Laursen

Artikel er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil
keyboard_arrow_up