Artikler

Fokus på processen

arrow_backTil oversigten

20. december 2022 | Verksted | Lille Starut

Formland nærmer sig og vi er intet mindre end begejstrede her på Verksted.
Vi løber stærkt for at komme i mål med alle vores ideer og intentioner for messen, og vi er ret vilde med hvordan vi tvinges til at se vores egne produkter lidt udefra.

Vi føler os meget heldige over at være udvalgt som en del af Creators Community, og ønsker at leve op til det fine selskab.

Derfor går vi også all in, når vi på messen vil præsentere vores produktserier for kommende samarbejdspartnere og forhandlere.

Udover det overordnede fokus på præsentationen af vores produkter, er vi meget optagede af den proces som vores produkter bliver til under.
Som designvirksomhed i en tid hvor bæredygtighed er (og bør være) på alles læber, er vi særligt opmærksomme på at formidle de bæredygtige valg som vi som virksomhed gør os.

Det er en meget spændende proces, og vi bliver klogere på vores egne værdier hver eneste dag på den rejse som det er, at klargøre en messe af denne kaliber.

Når vi ses på Formland vil I opleve en stand, hvor produkterne naturligvis kan ses og fornemmes, men også en stand hvor vi er optagede af at formidle den proces, der sker fra råt materiale til færdigt produkt. Hvordan skiller Verksted sig ud i produktionsprocessen, og hvorfor er det en stor fordel at vi designer og producerer alting selv på dansk jord?

Dét og meget mere, glæder vi os til at tale med jer om til januar.

Vi ses!

Flere artikler fra Verksted | Lille Starut

Artikel er skrevet af:

Verksted | Lille Starut

I år kommer Verksted sammen med det fantastiske børnebrand Lille Starut - startet af influencer Sofie Lindquist fra Hello_Sofie.

VERKSTED
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig.
Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser.

Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed.
Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs.

Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt.
Vi arbejder aktivt

Se profil
keyboard_arrow_up