Artikler

Find ny energi i klassiske krukker

arrow_backTil oversigten

26. januar 2023 | B GREEN by Callapor A/S

Skab et grønt og frodigt univers af saftige planter i klassiske, patinerede lerkrukker.

Få den der helt rigtige, autentiske følelse med en naturlig patinering skabt af tid og... mere tid. Med en ægte patinering er processen helt naturlig, og krukken får derfor sit helt eget unikke look.

Nyd duften af et frodigt plantemiljø og omring dig med de klassiske krukker ude på terrassen, under pergolaen, i drivhuset, det store orangeri eller lad det grønne komme med indenfor.

Den mest entusiastiske planteven bliver vild af beundring.

Klassikere kan bruges igen og igen. De tidløse designs af høj kvalitet holder bare - år efter år. Upåvirket af tiden og modens omskiftelighed. Og patineringen bliver bare smukkere og smukkere med tiden.

Find mange af de klassiske, patinerede krukker på B GREEN–standen K8138, hvor du også finder sæsonaktuelle nyheder i skønne farver til foråret.

Vi ses!

Flere artikler fra B GREEN by Callapor A/S

Artikel er skrevet af:

B GREEN by Callapor A/S

B • GREEN forhandler Europas største udvalg af naturligt patinerede krukker.

Hos os finder du de smukke patinerede krukker. Patineringen er ægte, og da processen er naturlig, får hver krukke sit helt eget unikke look.

Du finder desuden både håndglaserede lerkrukker, krukker af upatineret ler, krukker af cement, zink, jern og corten stål.

Er du til recycling, finder du masser af vintageprodukter, som er ægte patinerede. Vi har blandt andet smukke franske skodder, kabeltromleplader, metalkasser, trækasser, vandkander mm. - alt sammen genbrug fra gamle bygninger og industribrug.

Vi

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Birgitte Hougaard

COO

B GREEN by Callapor A/S

Birgitte Hougaard

Erik Nørum Pedersen

CEO

B GREEN by Callapor A/S

Erik Nørum Pedersen

keyboard_arrow_up