Artikler

En tyngdedyne du nu kan bruge hele året rundt

arrow_backTil oversigten

30. maj 2023 | ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Vi har opgraderet vores Barents tyngdedyne med knapper - perfekt i kombination med vores 4-season Harstad dyne, så du kan bruge den hele året rundt.

Tyngdedynen giver dig vægten og Harstad isolering.

Harstad 4-season dynen består af 2 sammenknappede dyner – en lettere dyne og en sval helårsdyne. Når vi rammer de kolde nætter, så knappes dynerne sammen for en varmere dyne. Her kan du kombinere med tyngdedynen alt efter behov og hvor varm dynen skal være.

En tyngdedyne føles som et dejligt kram. Vægten øger serotonin- og melatoninniveauet og sænker kortisolniveauet - du vil derfor sove dybere og bedre, og vågne mere udhvilet næste dag.

Barents tyngdedyne består af 95% små glasperler, som er syet ind i et hvidt bomuldspercale betræk. Dynen fås i to vægtklasser - 7 eller 9 kg. - så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Flere artikler fra ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Artikel er skrevet af:

ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Hos ARCTIC & Nordisk Tekstil tror vi på en god og sund søvn - hver nat. Derfor tilbyder vi funktionelle, komfortable og moderne boligtekstiler med det formål at give dig en behagelig nattesøvn.

Virksomheden blev grundlagt i 1987 af Herluf Brodersen med fokus på kvalitetsdyner og -puder. I 2011 opkøbte vi Nordisk Tekstil - en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, som går tilbage til 1874. I dag er ARCTIC & Nordisk Tekstil familieejet.

Under vores 3 brands ARCTIC, Nordisk Tekstil og Night & Day tilbyder vi et bredt udvalg af boligtekstiler til den gode nattesøvn - alt fra dyner og

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Kim Olsen

Key Account Manager

ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

På messen

Kim Olsen

Michael Christensen

Kommerciel direktør

ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

På messen

Michael Christensen

keyboard_arrow_up