Artikler

En dejlig 100 % genbrugsuld plaid fremstillet af Tweedmill Textiles

arrow_backTil oversigten

26. januar 2023 | Angela B. by Scananco

Tweedmill Textiles har også et svar på tidens spørgsmål om miljø og bæredygtighed. Selv om uld i sig selv må siges at være en fornybar kilde, der kan indgå i en større sammenhæng, skal fårene jo fodres og klippes.

Men Tweedmill har opfundet en maskine, der kan genbruge uldfibre. Lidt populært sagt bliver brugt tøj og andre uldting kradset op til karteflor og spundet til nyt garn. Heraf væves blandt andet plaider i 100% uld, og der fremstilles også garn af 50/50 blandinger af ny og genbrugt uld.

Genbrugsplaiderne er så populære, at der er flere måneders ventetid på dem. Vi lægger ordrer på væveriet for et år af gangen for at kunne være bare nogenlunde sikre på at dække behovet.

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco er dansk importør og distributør med britiske aner. Vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles. Vi er distributør i Danmark for Ulster Weavers, Christina May, herunder The English Soap Company og KEW produkter, samt Bothy Threads og Phoenox Textiles herunder Hug Rugs, Howler & Scratch mm.

Se profil
keyboard_arrow_up