Artikler

En dejlig 100 % genbrugsuld plaid fremstillet af Tweedmill Textiles

arrow_backTil oversigten

26. januar 2023 | angela B.

En dejlig 100 % genbrugsuld plaid fremstillet af Tweedmill Textiles giver en glamourøs og hyggelig stemning, inspireret af farver og sindsro fra området. Hvert tæppe er vævet med sit eget garn så farven på hvert tæppe er individuel. Disse plaider som er fremstillet af tilfældigt genbrugsuld er bløde og holdbare og er egnet til mange lejligheder. Med en blanding af tradition og nutidsdesign har plaiderne en tidløs elegance med en luksuriøs fornemmelse og inspirerer og komplimenter et hvert hjem. Fordi disse plaider er fremstillet af tilfældigt genbrugsuld er hvert plaid unik og farverne varierer.
Genbrugs plaider er fremstillet af en blanding af genindvundne garn eller affaldsgarn. Genbrugsgarn stammer dybest set fra gammelt tøj. Tøj, som forbrugerne har smidt i genbrugscontainere hovedsageligt placeret ved supermarkeder. En del bliver skåret i strimler, genspindet og derefter vævet ind tilfældig tæpper. På disse tæpper er den lovlige betegnelse ”All Wool” anvendt som beskrivelse i stedet for Pure New Wool (ren ny uld), da ulden har været igennem rivejern og kan indeholde nylon tråde fra syning af trøjer / jakker osv. All Wool er 97% uld, da der tages hensyn til at der er mulighed for en lille mængde andre stoffer i ved produktionen af det oprindelige tøj. Det andet er affaldsgarn som er omarbejdet for at forhindrer at det ender på lossepladsen.


Flere artikler fra angela B.

Artikel er skrevet af:

angela B.

angela B. er en danske importør og distributør med britiske aner og vi råder over en lang række kvalitetsprodukter til køkken, bord, hus & have fra Storbritannien, hvor alle er internationale kendte "up-market"-mærkevarer. Design, trends og funktionalitet er disse mærkevarers dagsorden. Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles. Vi er distributør i Danmark for Ulster Weavers, Christina May, herunder The English Soap Company og KEW produkter, samt Bothy Threads og Phoenox Textiles herunder Hug Rugs, Howler & Scratch mm.

Se profil
keyboard_arrow_up