Artikler

Danskproducerede lys i verdensklasse

arrow_backTil oversigten

17. november 2022 | B GREEN by Callapor A/S

Kvalitetslys - dyppet i Danmark
Vores lys er lavet på Danmarks ældste lysstøberi, Diederich Lys, der har produceret levende lys siden 1965. Resultatet af mere end 50 års erfaring er levende lys i en kvalitetsklasse for sig med en lang, smuk og jævn afbrænding.

Lysene bliver støbt efter stolte håndværkstraditioner og af særligt udvalgte råvarer…

Lysene er manuelt farvet i en speciel voks, som har et andet smeltepunkt end kernen. Derfor brænder de både flot og 100% sodfrit.
Lysene er lavet af 100% fødevareforberedt paraffin.
Vægerne lever op til den strenge Oeko-Tex 100 standard. Det garanterer blandt andet, at de ikke indeholder bly, og dermed ikke udleder bly ved afbrænding.
…og så har de markedets længste brændetid.

Find dem, hvor du finder resten af dine B GREEN -favoritter.

Følg med på Instagram @bgreen_dk eller på vores hjemmeside www.bgreen.dk, hvor vi løbende holder dig opdateret (Pssst. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev)

Flere artikler fra B GREEN by Callapor A/S

Artikel er skrevet af:

B GREEN by Callapor A/S

B • GREEN forhandler Europas største udvalg af naturligt patinerede krukker.

Hos os finder du de smukke patinerede krukker. Patineringen er ægte, og da processen er naturlig, får hver krukke sit helt eget unikke look.

Du finder desuden både håndglaserede lerkrukker, krukker af upatineret ler, krukker af cement, zink, jern og corten stål.

Er du til recycling, finder du masser af vintageprodukter, som er ægte patinerede. Vi har blandt andet smukke franske skodder, kabeltromleplader, metalkasser, trækasser, vandkander mm. - alt sammen genbrug fra gamle bygninger og industribrug.

Vi

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Birgitte Hougaard

COO

B GREEN by Callapor A/S

Birgitte Hougaard

Erik Nørum Pedersen

CEO

B GREEN by Callapor A/S

Erik Nørum Pedersen

keyboard_arrow_up