Artikler

Christina May sæber og kropspleje produkter fra The English Soap Company & KEW

arrow_backTil oversigten

17. maj 2024 | Angela B. by Scananco

Christina May har over 20 års sæbefremstilling og fremstiller deres egne produktsortiment under navnet The English Soap Company samt KEW’s kollektioner af sæber, håndcreme, pumpe sæber mm.
De bruger genanvendelige flaske- og skovmasseetiketter. Ikke testet på dyr, veganvenlig og fri for parabener, SLS og SLES. Håndcremerørene i aluminium er ikke kun smukt dekorerede, men er et mere bæredygtigt alternativ til plastikhåndcremeemballage. Aluminium er meget bedre end plast på så mange måder, begyndende med dets genanvendelighed. Næsten 75 procent af alt det aluminium, der nogensinde er produceret, er stadig i brug i dag.
Sæberne er kernen i deres produktsortiment, så det er kun rigtigt, at de er bevidst produceret.
Sæberne kommer i enten papirindpakning eller pap, som begge er fuldt genanvendelige eller komposterbare derhjemme.
Vores papir er FSC-certificeret, så vi kan være sikre på, at vi ikke har en negativ indvirkning på verdens skove.
The English Soap Company sæber er usædvanlig langtidsholdbar, takket være kvaliteten af deres fremstilling og tilsætningen af vegetabilsk glycerin, som både styrker baren og gør den mere fugtgivende. Det betyder, at du har mulighed for blot at købe mindre, reducere spild og nyde et rigere, mere luksuriøst skum.

Flere artikler fra Angela B. by Scananco

Artikel er skrevet af:

Angela B. by Scananco

Angela B by Scananco importerer high-end design- og kvalitetsprodukter fra otte britiske producenter. Vi har produkter til køkken, bad, hus og have, der alle har rod i den britiske tradition for design og kvalitet.
Vi er distributør i Skandinavien for Sophie Allport, Wrendale og Tweedmill Textiles.
I Danmark er vi distributør for Ulster Weavers, Christina May (The English Soap Company og KEW produkter), Elite Tins, Phoenox Textiles (Hug Rugs, Howler & Scratch m.fl.) og Bothy Threads

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Angela Bredøl

Salgsagent Sjælland

Angela B. by Scananco

På messen

Angela Bredøl

Bodil Lahm

Salgsagent Jylland og Fyn

Angela B. by Scananco

Bodil Lahm

keyboard_arrow_up