Artikler

Byd velkommen til 'Rocky raven' 🖤

arrow_backTil oversigten

20. januar 2023 | Shangies by Stilov

Vi er nu klar til at afsløre den sidste Unisex nyhed for jer! Endnu en ny farve bliver tilføjet til vores populære Shangies Unisex 🙌🏼

En urokkelig klassisk og tidsløs farve, der matcher et hvert outfit til enhver lejlighed. Farven er inspireret af vores Charcoal i Shangies Women#1, derfor den ikke helt sort, men klassisk og stilfuld i sin tone.

Vi er sikre på, at Rocky raven bliver hit - ligesom resten af vores naturlige nuancer. Måske en ny Shangies-klassisker? Vi er spændte på at høre, hvad I synes om den 🖤

Flere artikler fra Shangies by Stilov

Artikel er skrevet af:

Shangies by Stilov

Shangies tog form, mens jeg boede i Shanghai i en længere årrække - deraf navnet. Ideen til sandalerne opstod, da jeg var på jagt efter behagelige og tidløse sandaler i flotte farver, som matcher alle outfits - og kan bruges året rundt.

Med Shangies er det lykkedes at skabe ultralette sandaler, der passer til enhver lejlighed, uanset hvor du befinder dig.

Det har været fascinerende for mig at skabe et brand, der udover det danske marked, også har taget resten af Europa, Dubai og USA med storm.

I dag har Shangies by Stilov udviklet sig til en succesfuld virksomhed med sandaler til hel

Se profil
keyboard_arrow_up