Artikler

Bohemian Dreams - NY SS23 Kollektion af Chic Antique

arrow_backTil oversigten

16. november 2022 | Chic Antique

Mærk den lune sommerbrise, solens lette kys og sommerens ro sænke sig, med vores nye SPRING/SUMMER 2023 kollektion, Bohemian Dreams.

Vores nye kollektion åbner dit hjem op – til livet udenfor i solen, til de kommende eventyr, og til at byde lyset velkommen ind i hjemmet. Endnu en gang.

Florlette boheme-drømme bliver til virkelighed med flettede detaljer, naturlige elementer, smukt håndlavede værker – og en pallette af lyse nuancer, varme, naturlige toner, og bløde forårsfarver.

SS23 kollektionen udstråler en omgivende blødhed, som inviterer til sammenkomster, og giver ro til refleksion.

Tag godt imod vores nyeste kollektion, kærligheden der fylder den, og udlev dine Bohemian Dreams.

Flere artikler fra Chic Antique

Artikel er skrevet af:

Chic Antique

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt

Se profil
keyboard_arrow_up