Artikler

Back in black

arrow_backTil oversigten

5. januar 2023 | Trademark Living A/S

Som startskud til 2023 har vi udvidet vores sortiment af sorte borde og bordplader. Sort går som bekendt aldrig af mode, og derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde vores fantastiske Clint bordplader af mangotræ med en elegant, sortmalet finish. Clint-serien er i forvejen en alsidig bordpladeserie, som fås i både en rund samt forskellige rektangulære udgaver. Med de nye tilføjelser kan bordpladerne nu indgå i stort set hvilken som helst café- eller restaurantstil.

Er du ligesom os helt vild med møbler og interiør i sort, så må du ikke gå glip af Trademark Livings messestand, som i år er sprængfyldt med nye produkter i sort.

Kom forbi stand: J7138 og lad dig inspirere. Vi glæder os til at se dig.

Flere artikler fra Trademark Living A/S

Artikel er skrevet af:

Trademark Living A/S

Trademark Living er en dansk møbel- og interiørvirksomhed, der med stor kærlighed til genbrug og bæredygtige materialer skaber helt unikke interiørløsninger.

Der er en særlig rustikhed i Trademark Livings produkter, fordi de ikke laves på samlebånd. Vores indiske leverandører producerer delvist maskinelt og delvist handmade, så produkterne bliver aldrig 100% ens – og det er dét, som skaber vores helt særlige udtryk.

Vi synes ikke, at produkterne behøver være snorlige – det bliver for kedeligt. Vi kan lide, at hvert produkt er sit eget. Måske skaber det forhindringer undervejs, men det sk

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Sandie Cully

Salgskoordinator / Interiørkonsulent

Trademark Living A/S

På messen

Sandie Cully

Annette Kjær Thormann

Indehaver

Trademark Living A/S

På messen

Annette Kjær Thormann

Jan Thormann

Indehaver / Konceptansvarlig

Trademark Living A/S

På messen

Jan Thormann

keyboard_arrow_up