på Formland Spring 2024

WOOD STORIES DK

F 5686

Repræsenterede virksomheder

  • WOOD STORIES DK

Specialeområder

Lokationer

Risskov, Danmark

Se også

Find os på

Hos Wood Stories finder du et stort udvalg af håndtegnede plakater og illustrationer til børn. Alle vores illustrationer er tegnet med blæk og akvarelmaling af designer Mette Marie Krarup Bertelsen. Med den sarte farveskala passer illustrationerne ind på de fleste børneværelser.

Alfabetdyrene er kernen i Wood Stories’ univers, og det var her, idéen startede; håndtegnede dyre-bogstaver, som i kraft af deres finurlige udtryk appellerer til børns fantasi og nysgerrighed. Dogmet er, at alle dyrene imiterer deres forbogstav; A for abe, B for bjørn, C for chimpanse. Det skal være sjovt og vedkommende for børn at lære både dyr, bogstaver og sit eget navn at kende.

Håbet og intention er, at vores personlige plakater kan være med til at skabe sjove og nysgerrige dialoger omkring barnets eget navn, bogstaver og dyr og derved invitere til nærvær mellem børn og forældre.

Udover det æstetiske i plakaterne er intentionen bag Wood Stories også at sætte gang i de kreative tanker og give vores digitale hverdag lidt modspil gennem håndtegnede illustrationer.

Plakaterne fra Wood Stories er ikke masseproducerede. Kvaliteten er unik og produkterne fremstår som små kunstværker. Alle vores produkter produceres på et lille trykkeri i Aarhus. Herved sikrer vi os, at alle plakater lever op til de høje standarder, vi har for kvalitet. Alle plakater bliver trykt på nøje udvalgt kvalitetspapir (300 gram). Vi producerer løbende og efter bestilling og har derfor ikke et stort lager. Dette er et bevidst valg og et led i vores bæredygtige målsætning.

Produkter fra WOOD STORIES DK


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up