victoriam.dk

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Randers NV, Danmark

Find os på

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til hjemmet i form af borde, vaske og inventar/interiør.
Derudover har vi et lille fast sortiment af interiør i form af lamper, sofaborde, spiseborde, plinter og bogstøtter. Disse bliver løbende udskiftet af nyheder.

Vi har en passion for at passe på naturen, miljøet og for design. Vi fik ideen at genbruge meget af de spild produkter, der er i Italien og Spanien, når der bliver lavet blandt andet bordplader til forbrugerene ude i verden. Tanken var at resterne herfra kunne blive brugt til at lave designs til borde, små plinter mm.
Hos Victoriam ser vi skønhed og potentialet i de materialer, der ellers kasseres, som følge af skærespild fra naturstensproduktioner. Derfor bestræber vi os på, at så meget materiale som muligt er upcyclet. Vi tilføre derigennem værdi til naturstensresterne, som vi bruger til at skabe smukt interiør i langtidsholdbart design med fokus på detaljen. På den måde passer vi bedre på vores klode og bedre på vores fremtid, ved ikke at bruge unødvendige ressourcer.
Når vi bruger skærespild fra naturstensproduktioner til at lave et møbel, kan det betyde, at der kun er et begrænset antal af hvert møbel grundet mængden af den specifikke natursten. Skærespildet kommer primært fra Italien og Spanien.

Mød os

Camilla

Founder

Kontakt

Camilla

Kathe

Sælger

Kontakt

Kathe

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up