Verksted | Lille Starut

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Langeskov, Danmark

Hørsholm, Danmark

Find os på

I år kommer Verksted sammen med det fantastiske børnebrand Lille Starut - startet af influencer Sofie Lindquist fra Hello_Sofie.

VERKSTED
Hos Verksted skaber vi smukt og bæredygtigt interiør til din bolig.
Vores interiør til børn er skabt med udgangspunkt i tidløse designs, der passer ind på de fleste børneværelser.

Som børnefamilie kender vi til den udfordring det kan være, at få æstetik og praktik til at gå op i en højere enhed.
Det er en af de udfordringer vi forsøger at komme i møde med vores designs.

Hos Verksted sætter vi bæredygtige værdier meget højt.
Vi arbejder aktivt på at gøre vores produktion så grøn som overhovedet muligt. Vi bliver hele tiden bedre. Vi ønsker at vores og vores børn og børnebørn skal lege og danse på en klode, der er grøn og fuld af liv.
Det er vigtigt for os.

LILLE STARUT
Fantasi. Farver. Frihed.
Lille Starut er et univers fyldt med fantasi, farver og frihed. Her er plads til nysgerrighed, smukke farver og et glimt i øjet. Til små starutter, der er forskellige udenpå, indeni og alt ind imellem.

Et brand i børnehøjde

Vi er selv forældre til små starutter og savnede tilbehør til vores børn, der både var praktisk, æstetisk og farverigt. Vi ønskede at skabe tilbehør, der kunne bruges af alle børn i familien og som kunne noget andet end de klassiske neutrale børneprints. Med Lille Starut vil vi opmuntre til nysgerrighed og glæde, fest og ballade. En lille hyldest til det farverige småbørnsliv.

Fantasi, farver og frihed

Børn elsker farver og helst de sprudlende af slagsen. Farver, der spreder glæde og sætter gang i legen og ideerne. Her findes ingen 'drengefarver' eller 'pigefarver'. Der er frit valg og kun fantasien sætter grænser.

Mød os

Sofie Kirk

Direktør

Kontakt

Sofie Kirk

Ida Nicolajsen

Kommunikationsmedarbejder

Ida Nicolajsen

Sofie Bøcher Lindquist

Direktør

Både i 2019, 2020, 2021 og 2022 har Sofie vundet ‘Årets Influent’ til Børn i Byen-prisen og det er der en grund til. Hun fortæller ærligt, humoristisk og ægte om livet som mor med tre små børn; når det er sjovt, hårdt, trættende, hyggeligt, hjerteskærende og lykkeligt. Dette skildrer Sofie bl.a. også igennem hendes mange succesfulde reels, som har en humoristisk vinkel der gør, at mange mødre kan relatere til de situationer som Sofie illustrerer.

Kontakt

Sofie Bøcher Lindquist

Produkter fra Verksted | Lille Starut


Artikler skrevet af Verksted | Lille Starut


Cases skrevet af Verksted | Lille Starut


Events oprettet af Verksted | Lille Starut


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up