3 For Evigt

Lokationer

Ikast, Danmark

Find os på

- Dansk design:
3 For Evigt er et dansk smykke firma, der skiller sig ud gennem en fusion af kendte designere og ukendte talenter på vej op, hvilket vi mener giver den bedste balance i forhold til det at skabe smykker der er lidt ud over det sædvanlige. Det gør også at vi hele tiden har nye og innovative smykker, som du ikke finder hos din normale smykke udbyder.

- En fusion af kulture:
3 For Evigt er et dansk smykke firma, men er ikke som alle de andre. Vi sætter en stor ære i at lave unikke smykker gennem en fusion af forskellige kulture og designere, men som har rodfæste i dansk design og kvalitet.

- Nye talenter
3 For Evigt finder hele tiden selv nye talenter, som er med til at skabe et univers af smykker, som er ud over det sædvanlige. Det er det hyppige udskift i designere, som gør at du kan få et helt unikt smykke som afspejler dig og din personlighed.

- Vores smykker
3 For Evigts smykker er lavet i diverse metaller, for at give hvert smykke den helt rigtige følelse. De er derefter belagt med 14 karat guld, platinum eller sølv, som gør, at smykkerne stråler som aldrig før, samt har en større holdbarhed end normale smykker.

Produkterne er lavet i rustfrit stål, 925 sølv, messing og udvalgte rhinsten af ​​høj standard, CZ-sten, halvædelsten, ferskvandsperler og andre, samt alle vores materialer overholder internationale standarder indenfor branchen. Detaljeret håndværk, belægning af høj kvalitet, strenge kvalitetskontrolprocedurer osv. Vi forstår også vigtigheden af ​​miljøvenlig og bæredygtighed i vores branche.

Mød os

Niclas Vanting Hansen

Direktør

Niclas Vanting Hansen er direktør og andelshaver i virksomheden 3 For Evigt.

Kontakt

Niclas Vanting Hansen

Laila Brinck

Salgschef Vanting Collection

Laila Brinck er salgschef i virksomheden Vanting Collection, og herunder mærket by B.

Kontakt

Laila Brinck

Produkter fra 3 For Evigt


Artikler skrevet af 3 For Evigt


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up