TRUE TASTE - Spices by E

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Viby J, Danmark

Find os på

Velkommen til TRUE TASTE - Spices by E

Vi brænder for at udvikle krydderiblandinger, der er helt afstemt i smagen. De er helt uden tilsætningsstoffer og E numre, det er udelukkende TRUE TASTE
Vi udvikler selv vores opskrifter og får dem produceret i Danmark.

Vi er et par madnørder, der elsker at lege med smagene. Søren E har et langt liv med burgere bag sig, hvor han elsker at tænke ud af boksen og laver nye varianter. Tanja er uddannet indenfor madbranchen og elsker at lave mad med rene og gode råvarer.

Vi startede med at lave Søren E’s hemmelige Urtesalt, den bliver brugt til Danmarks bedste fritter & urtemayo. Derfra gik det stærkt og lige pt er vi oppe på 5 varianter og på Formland præsenterer vi 3 helt nye varianter.

Vores krydderier er udviklede, så der kun skal bruges det ene til en ret, det vil sige at det er afstemt færdigt med salt og peber. Vi går meget op i at smagen sidder lige i øjet, så det tager lang tid at udvikle de enkelte smage.

Vi går meget op i kvalitet hele vejen rundt om produktet og derfor er vores etiketter lavet af 40 % græs og vi bruger glas, både fordi de kan genbruges og fordi det er den måde krydderierne kan få den lange holdbarhed på 3 år.

Mød os

Tanja True

Ejer

Kontakt

Tanja True

Søren E

Ejer

Kontakt

Søren E

Produkter fra TRUE TASTE - Spices by E


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up