på Formland Autumn 2024

SNAK

D 3348

Brands

  • SNAK
  • Come Together

Repræsenterede virksomheder

  • Get Growing ApS

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Balle, Syddjurs, Danmark

Se også

Find os på

Hos SNAK brænder vi for at sætte flere gode samtaler i gang og bringe mennesker tættere sammen gennem foredrag og spildesign af samtale- og selskabsspil.

Vi har udviklet over 25 forskellige samtale- og selskabsspil med noget for enhver smag af sjove, dybe og hyggelige spørgsmål der taler ind i forskellige interesser og anledninger på tværs af relationer og generationer.

Filosofien ligger i samtalen. Vi er bedre forbundet end nogensinde. Men alligevel oplever flere og flere at føle ensomhed i livet. Der er brug for at vi taler noget mere sammen og finder modet til at være sårbare og være i de gode meningsfulde samtaler. Hvor vi dyrker nærvær og øver os i at se hinanden, helt. SNAK spillene er ikke hele løsningen. Men det hjælper at sætte den gode samtale i gang.

For hvert samtalespil sætter lokale kunstnere og illustratorer deres personlige streg over æskerne, som efterhånden er blevet et særtegn for SNAK. Altid med fokus på god kvalitet og dansk design.

Mød os på Formland Autumn 2024

Frederik Svinth

Founder & CEO

Kontakt

Frederik Svinth

Andreas Aguilar Bundgaard

Salgsansvarlig

Kontakt

Andreas Aguilar Bundgaard

Anders Gisselmand

Forretningsudvikling og partner

Kontakt

Anders Gisselmand

Produkter fra SNAK


Artikler skrevet af SNAK


Cases skrevet af SNAK


Events oprettet af SNAK


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up