Sarah Jahangir studio

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Hillerød, Denmark

Find os på

Sarah Jahangir studio
One woman design studio creating unique handmade pieces in every color

Sarah Jahangir studio specialiserer sig i levende farver, vi håber at kunne sprede glade og lyse farver til skandinaviske hjem
Jeg skaber unikke håndlavede produkter, af en vandbaseret blandings materiale som ikke indeholder opløsningsmidler eller VOCs som standard resin
Materialet er et micro-cement, som er plastik frit. Der ligesom med almindelig cement, er et holdbart og lettere materiale.
Det endelige produkt er glat som keramik men tungere end almindelige resin produkter.
Jeg blander materialet med farver, støber, sliber og polere i hånden. Det resultere i unikke designs, men også i luftbobler, der vil fremstå som små udhulninger i det endelige produkt, de er uundgåelige og en del af charmen, men vi bestræber os på at minimere dem.
Det er kun fantasien der sætter grænser for mønstret og farverne på produkterne. Lige fra terrazzo til marmor design og farve blandingen er bare nogle eksempler.
Med mine pakistanske rødder tager jeg min kultur og farver med ind i den moderne minimalistiske skandinaviske interiør design. Mit højeste ønske er at arbejde med forretninger som specialisere sig for interiør design og arbejde med de uendelige muligheder med dette fantastiske materiale.
I Sarah Jahangir studio arbejder vi med en række forskellige design stile på produkterne.
Marmor - Er et mønster med en enkelt farve tone og en base farve, eller som en eksplosion af farver, og alt derimellem.
Terrazzo - Er et mønster som har navn efter terrazzo gulve, som består af små irregulære former, som er integreret i materialet. Da dette er en delikat og langvarig teknik, tilbyder vi kun dette mønster på produkter der har et fladt design.
Splatter - Et mønster som ligner spredte tilfældige dråber, samme effekt som at svinger en malerpensel.
Solid - Er et mønster hvor produkter har en farve, eller består af dele med samme farve.
Jeg laver alt som ordre, eller i små mængder, for at undgå spild. Fordi det er håndlavet, så vil hvert produkt være unikt og altså ikke identiske til vores listede produkter. Vi bestræber os på at laver så ens produkter som muligt.

Mød os

Sarah Jahangir

Owner

Professionally a software engineer, but by heart, I love playing with colors and experimenting with new designs and patterns. I am the designer, creator, and force behind the brand. I am a mom of a gorgeous little girl, and she inspires my work every day.

Kontakt

Sarah Jahangir

Produkter fra Sarah Jahangir studio


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up